0743.220.883

Cum comand

Produsele noastre handmade sunt magice si de o calitate exceptionala

Cum comand

Produsele noastre handmade sunt magice si de o calitate exceptionala. Produsele se pot realiza si in serie in proportie de 95%asemanare. Fiind lucrate manual pot aparea foarte mici modificari in functie de materia prima si mana de lucru.

 

 

Pentru comenzile on line se adauga produsele in cos, se lanseaza comanda si apoi veti fi anuntat telefonic sau prin e-mail de existenta lor pe stoc si tot atunci veti opta pentru modalitatea de livrare: curierat (pentru comenzile din tara) sau deplasarea la punctul nostru de lucru (doar in Decembrie - AFI PALACE COTROCENI). De asemenea si cei care comanda din Bucuresti pot opta pentru livrarea prin curier iar transportul este gratuit pentru o comanda de minim 100 lei.

 

Livrarea se va face in tara prin intermediul firmei Urgent Curier sau cu orice alt curier dorit. Tarifele aferente transportului vor fi achitate de dumneavoastra si vor fi in conformitate cu marimea si greutatea coletului. In cazul in care comanda dumneavoastra depaseste 200 lei, transportul este gratuit.